Unexpected empitiness

Mått: 38x60 cm. Upplaga 90 numrerade och signerade exemplar.

4 500 kr

Inkl. moms
Artikelnummer: 113

Produktbeskrivning

Mått: 38x60 cm. Upplaga 90 numrerade och signerade exemplar.

Joakim Allgulander om "Unexpected Emptiness":
"Motivet 'Unexpected Emptinesss' föreställer en pool med turkost, klart vatten. Jag tänker en slags resort med fint, palmkantat poolområde intill hotellet. Solen som ligger på, värme. Parasoller för att skydda sig i skuggan. Jag ville fånga känslan av vår filtrerade verklighet, där titeln talar för vår samtids flyktiga beteende: den eviga längtan efter semester, i jakten på den perfekta tillvaron.

Serigrafi i begränsad upplaga om 90 exemplar 
Utopiska drömmar, natur och undergångsromantik är återkommande teman i hans konstnärskap. Färgpaletten är ofta avskalad och sepiafonder ett signum. Serigrafierna finns i en begränsad upplaga om 90 exemplar, där varje grafiskt blad är numrerat och signerat. 

Om Joakim Allgulander

Joakim Allgulander, 1965, Stockholm.

Joakim Allgulander är utbildad på Konstfack och på Ölands folkhögskola. Efter att ha utgjort en viktig del av konstverksamheten på Gotland under många år verksam har han under de senare åren etablerat sig i London, där han numera ställer ut på den internationella konstscenen samt bedriver konstundervisning. Han arbetar multidisciplinärt med måleri, grafik, installationer och skulpturer. Färgpaletten är ofta avskalad och sepiafonder är ett signum. Joakim Allgulanders konst finns representerad i ett flertal offentliga utsmyckningar och i privata samlingar och har bla visats vid utställningar som London Art Fair, The London Original Print Fair och Art Centra, Hong Kong.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.