Free Wifi

38x60 cm, signerade exemplar

4 500 kr

Inkl. moms
Artikelnummer: 117

Produktbeskrivning

Joakim Allgulander om "Free WiFi":

"Motivet 'Free WiFi' föreställer en slags paradisö: vit sandstrand, steniga klippor och klarblått hav så långt ögat kan nå, där horisonten möter den turkosa himlen. Ett fartyg i rörelse, i den annars stilla tillvaron. Jag ville komma åt känslan av semester, där titeln talar för vår samtids behov av internet och fri uppkoppling". 
Utopiska drömmar, natur och undergångsromantik är återkommande teman i hans konstnärskap. Färgpaletten är ofta avskalad och sepiafonder ett signum. 

Om Joakim Allgulander

Joakim Allgulander, 1965, Stockholm.

Joakim Allgulander är utbildad på Konstfack och på Ölands folkhögskola. Efter att ha utgjort en viktig del av konstverksamheten på Gotland under många år verksam har han under de senare åren etablerat sig i London, där han numera ställer ut på den internationella konstscenen samt bedriver konstundervisning. Han arbetar multidisciplinärt med måleri, grafik, installationer och skulpturer. Färgpaletten är ofta avskalad och sepiafonder är ett signum. Joakim Allgulanders konst finns representerad i ett flertal offentliga utsmyckningar och i privata samlingar och har bla visats vid utställningar som London Art Fair, The London Original Print Fair och Art Centra, Hong Kong.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.