Miss Behave

Storlek: 39cm x 59cm

3 000 kr

Inkl. moms
Artikelnummer: Miss Behave

Produktbeskrivning

Iron om "Miss Behave":
 
"Motivet 'Miss Behave' föreställer en elegant och sofistikerad kvinna med långklänning som poserar med en krona på huvudet, en banderoll snett över bröstet och en stor bukett blommor i famnen likt hur kvinnor porträtteras och visas upp på skönhetstävlingar. Min passion för att skapa tar sig i uttryck i allt jag gör. Själva skapandet är som en lek för mig, men uppdraget tar jag på stort allvar". 

Om IRON

”Själva skapandet är en lek, men uppdraget tar jag på stort allvar”.

Iron är artistnamnet på en av Sveriges främsta inom graffiti med rötter och bas i Stockholm.

Hans bakgrund är både från den mer traditionell konstskolan där kärnan i allt just handlar om passionen i att skapa konst samt från graffitins värld.

Inom gatukonsten vill Iron ifrågasätta och kommentera samtiden och samhället där många av hans bilder resulterar i små historier. Propaganda- och affischkonst, ikonmåleriet samt annan tidlös, enkel och visuell kommunikation är centralt i Irons värld och han tar gärna plats i det offentliga rummet. Han har vid ett flertal tillfällen varit väldigt omtalad och vill nu ut och skapa reflektion och perspektiv. Ofta blir hans uttryck kontroversiella och inte sällan når de långt utanför Sveriges gränser.

Fler konstverk av IRON

Drömmar
3 000 kr
Vildhjärta
3 000 kr
Miss Behave
3 000 kr
Bender
3 000 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.